Friday, 13 April 2012

Najib Suap PM Britain Berapa Juta Eh?

Bapak Anwar Bin Ibrahim rasanya tengah "panas" sekarang ni bila PM Britain datang melawat malaysia. pulak tu bukan datang kosong2 aje, tapi nak tebus semula hubungan kedua2 negara yg terabai dekat 20 tahun, nak gandakan perdagangan 2 hala, buat universiti dan lain2 lagi. Kendian puji pulak idea Najib berkenaan gerakan kesederhanaan global, program transformasi negara yg mula nampak hasilnya. Saham Najib makin naik la di kalangan golongan korporat. Rasanya otak Anwar dah ligat nak bikin cerita, Najib suap juta2.. tu yg puji semacam je PM Britain tuh. 
Soalan utk Azmin Ali: Apasal PM Britain tu tak bincang apa2 ngan Rosmah yg Azmin kata PM Wanita pertama Malaysia? Hmm.. nampaknya PM Britain lagi kenal sapa perdana menteri Malaysia dari Azmin yg kerjanya berhujah (sebenarnya buat kacau) di dewan rakyat!

RG : Anwar, bab sokongan Luar negara ni memang dia suka bangga-banggakan. Ingat lagi bila ahli2 parlimen australia sokong dia utk kes liwat ari tu.. abis satu malaysia dia pusing nak khabaq orang luar sokong dia.. 

1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

Anak batman jatuh kat gaung,
Berani komen berani tanggung..